- APM maakt functionele sportkleding die comfortabel en duurzaam is

Wat is APM?

APM is Always Positive Mindset. APM levert duurzame sportkleding geproduceerd in Portugal. APM streeft binnen de producten naar de optimale combinatie van functionaliteit en comfort. Klik hier voor extra toelichting op comfort. De producten zijn gemaakt van milieubewuste materialen en ethisch verantwoord geproduceerd.  APM zet zich in om zoveel mogelijk positiviteit te verspreiden. Dit vertaalt zich in de bedrijfsvoering maar komt ook in de uitingen van APM tevoren komen. APM zet zich in voor een positiever gedachtegoed en een positievere wereld met meer respect voor de aarde en de mensen die er op leven. Het positieve gedachtengoed en de performance grichte functionaliteit vertaald zich in de slogan Not for the champion of today, but for the winner of tomorrow“.

Organisch Katoen sportkleding Always Positive Mindset APM

Duurzaamheid

De producten van APM zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Voorbeelden van deze materialen zijn 100% organisch katoen, gerecycled polyester van PET-flessen of EcoVero viscose. APM probeert zo groot- en min mogelijk in te kopen om de transport en bijbehorende uitstoot te minimaliseren. Bijkomend voordeel is dat APM flexibiliteit kan bieden aan de verkopers met betrekking tot nabestellen.

Ethisch verantwoord

APM is tegen het uitbuiten van goedkope arbeid uit lage loon landen. Vandaar dat APM alle producten produceert in de Europese Unie en de fabrieken een eerlijke prijs betaald voor de productie. Op deze manier kunnen de mensen in de fabrieken een competitief salaris krijgen en werken onder goede omstandigheden tijdens normale werktijden. Lees hier waarom wij voor Portugal gekozen hebben.

Ethische productie Always Positive Mindset APM
Lokale ondernemers Always Positive Mindset APM e1601680391522

Support Your Local Business

De producten van APM worden verkocht via zelfstandig ondernemers met een sterke regio functies. Deze verkopers zullen competitieve inkoopprijzen aangeboden worden waardoor zij in staat zijn te kunnen concurreren met grote ketens en online warenhuizen. Daarnaast zet APM zich in om de seizoen gebondenheid van het assortiment te minimaliseren zodat het inkopen flexibeler en makkelijker wordt.